Otsikko on mahdollisesti tätä muutosta harkitsevalle neidille ratkaiseva asia. Omatunto heilahtelee melkein joka päivä ja välistä on jo aikomassa soittaa lääkäriasemalle ja seuraavana hetkenä miettii, että olisiko sitä kaikesta huolimatta kokonaan ilman silikoneja.

rinnat-naisella-normal.jpg

Itse kävin tätä omien tunteiden tappelua yli kaksi vuotta ennen kuin minulle ratkesi tämä asia. Heti seuraavana iltana otin puhelimen käteeni ja otin ajan konsultaatioon. Sen jälkeen matkaani on tarttunut kunnon puskurit. Ratkaisustani olen vieläkin tyytyväinen, vaikka viimeinen viikko ennen suurta muutosta olikin varmasti elämäni hikisin. Jännittämiseni oli sinällään aivan turha, kun älysin, että plastiikkakirurgit ovat alan ammattilaisia etenkin täällä kotimaassamme Suomessa. Koko operaatio meni täysin onnistuneesti aivan alusta ihan loppuun ja sairaalassa vietin yhden yön. 

Siitä hetkestä alkoikin sitten hermostunut hetket suurempien rintojeni muodostumista odotellessa. Aluksi rintani olivat kuin eri paria, mutta viiden päivän jälkeen tilannetapaus korjaantui. Myös melkoisen eri paria rintani olivat ennen plastiikkakirurgiaa. Nyt operaatiosta on mennyt vajaa puoli vuotta ja rintani ovat mielettömät, ainakin omasta mielestäni. 

Vähän ennen toimenpiteeseen menoa opiskelin paljon kirurgiasta, koska tunsin haluavani saada tietää kaiken mahdollisen leikattujen rintojen vaaroista tai vaarattomuudesta. Jos sinua kiinnostaa aihe, niin kannattaa lukea lisää tältä nettisivulta.

rintojensuurennusleikkaus-normal.jpg

Rintojen isontaminen on ollut nuorelle neidille elämän mullistava muutos. Se kyllä varmaan on myös vähän kokeneemmallekin naiselle. Aluksi vanhempani reagoivat aika kriittisesti aikomukseeni, mutta vuoden verran väittelin leikkauksesta ja tämän jälkeen aloin saada vanhemmiltani kannatusta ajatukselleni. Mikäli kummastelet, miksi luet tätä artikkelia, niin haluan jakaa tuntemukseni ja rohkaista myös teitä jotka ajattelevat silikonirintojen hommaamista. Minä kävin operaationi tämän linkin kirurgilla. He kertoivat avoimesti minulle referenssejään ja näyttivät kuvia asiakkaistaan ennen ja jälkeen leikkauksen, sekä minulla oli mahdollisuus jopa soittaa yhdelle, jos olisin halunnut.